Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Pingu, Witam! Już tłumaczę. Na wolnych jest ok tylko podczas przyspieszania nastąpi przerwa, szarpnięcie trwające 1 sekundę może 2 sekundy podczas których zagrają zawory. Wszystko by było ok bo zdarza się to rzadko ale jeśli wydarzy się to podczas wyprzedzania to jest nie ciekawie. Może i masz rację z tą pompą? Jeszcze wymienie moduł zapłonowy, kable i świece. Czujnik stukowy albo sondę Lambda. Pozdrawiam
- KOLBE21818
wszystkie te elementy mozna w latwy sposob sprawdzic.
Sonde VAG-COM i tyle.
Przewody swiece, cewke tez sie da domowym sposobem ktorego nie kazdy poleca itd. ale wystarczy wykrecic swiece z fajka i przyblizyc do metalu na chwilke, wtedy zobaczysz czy jest iskra, same kable wystarczy miec lekko wilgotne i zobaczyc czy gdzies iskra nie skacze ( jak bedzie ciemno )
Sonde VAG-COM i tyle.
Przewody swiece, cewke tez sie da domowym sposobem ktorego nie kazdy poleca itd. ale wystarczy wykrecic swiece z fajka i przyblizyc do metalu na chwilke, wtedy zobaczysz czy jest iskra, same kable wystarczy miec lekko wilgotne i zobaczyc czy gdzies iskra nie skacze ( jak bedzie ciemno )
-

Pingu - Czytacz
dzis swiece wymienione to samo mam dosyc tego zloma wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
no podmieniane bylo ....to samo:/ i znalazles jakas przyczyne?
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
-

sitek699 - Members
sitek699, Na chorobowym jestem i za bardzo się nie mogę w smarach paprać. Po niedzieli będę patrzył. To rzeczywiście zgupiałem. A zapłon masz dobrze ustawiony, a adaptacje przepustnicy robiłeś, a czujnik Halla, czujnik położenia wału, czujnik tamperatury? Przepatrz jeszcze te rzeczy. A jak Ty się uporasz to napisz.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- KOLBE21818
nic nie znalazlem 

-

sitek699 - Members
witam kurde albo mi sie wydaje albo te szarpanie u mnie tylko na rozgrzanym silniku jest bo tak jak na zimnym to jest oki ....
-

sitek699 - Members
sitek699, Cześć. Ja się już dogadałem za swoim Golfem. Wymieniłem pompkę w baku, zmieniłem na nowy wężyk od regulatora ciśnienia paliwa, uszczelkę pod przepustnicą którą sobie sam zrobiłem i na końcu kable wysokiego, bo tamte były wadliwe.
P.S. Też mi się to działo na ciepłym silniku. Tak że nie wiem co mu pomogło i na jak długo będzie dobrze. Aha pompkę do baku dorwałem używaną.
Pozdrawiam.
P.S. Też mi się to działo na ciepłym silniku. Tak że nie wiem co mu pomogło i na jak długo będzie dobrze. Aha pompkę do baku dorwałem używaną.
Pozdrawiam.
- KOLBE21818
siemka i co dalej masz juz z tym sszarpaniem przerywaniem spokoj? pozdro:)
-

sitek699 - Members
- KOLBE21818