Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
proszę o poradę
Posiadam golfa 3 1,6 100KM i wydaje mi się że za szybko się grzeje po nie długiej chwili wskazówka temperatury staje do pionu czy to normalne?
- MarcinKowalczuk
- Czytacz
Witam,
dzieki za odpowiedzi! Okazało się że szczeliła uszczelka pod głowicą i na nieszczescie stało się to w trasie.Jechałem z wawy do jelenie góry i 6km pod Piotrkowem trybunalskim autko jechało już na lawecie
Pozdro
dzieki za odpowiedzi! Okazało się że szczeliła uszczelka pod głowicą i na nieszczescie stało się to w trasie.Jechałem z wawy do jelenie góry i 6km pod Piotrkowem trybunalskim autko jechało już na lawecie
Pozdro- MarcinKowalczuk
- Czytacz
Tak było w mieście ale na trasie przy prędkości ok 120km/h wskazówka temperatury dosłownie w sekunde z 90 podskoczyła do 120stopni i zbiornik z płynem zaczoł wyżucać płyn w postaci pary i na tym skończyła się moja jazda ale trudno autko jest w warsztacie i za jakiś tydzień bedzie do odbioru moj golfik. Jako że jestem nowy na forum jak tylko odbiore golfika wysle fotki z opisem.POZDRO
- MarcinKowalczuk
- Czytacz
Witam,
Jutro napisze dokładnie jaka to wersja golfa ale jak masz instrukcje obsługi to tam jest wszystko opisane ale jest to chyba GL choć nie jestem pewny autko posiada:wsp.kierownicy , reg.kierownicy, el lusterka, el szybki, klimatyzacje, centralny zamek, welurowa tapicerke, niestandardowy el.szyberdach??(poco to komu jak jest klima
????), immobilaizer.
JUZ WIEM CO SIE STAŁO Z MOIM AUTKIEM NA SZCZESCIE NIE BYLA TO USZCZELKA POD GŁOWICĄ TYLKO TRÓJNIK PRZY TERMOSTACIE PRZEPUSZCZAŁ CI
Jutro napisze dokładnie jaka to wersja golfa ale jak masz instrukcje obsługi to tam jest wszystko opisane ale jest to chyba GL choć nie jestem pewny autko posiada:wsp.kierownicy , reg.kierownicy, el lusterka, el szybki, klimatyzacje, centralny zamek, welurowa tapicerke, niestandardowy el.szyberdach??(poco to komu jak jest klima
????), immobilaizer.
JUZ WIEM CO SIE STAŁO Z MOIM AUTKIEM NA SZCZESCIE NIE BYLA TO USZCZELKA POD GŁOWICĄ TYLKO TRÓJNIK PRZY TERMOSTACIE PRZEPUSZCZAŁ CI
- MarcinKowalczuk
- Czytacz