Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
A nie jest to wina korka czasem ? moze warto wymienic bo grosze kosztuje
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
na drugim zdjeciu widac że poduszka skrzyni biegów sie skończyła bo z niej olej wylata. 

Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
może być Febi albo ta: http://allegro.pl/poduszka-skrzyni-bieg ... 22329.html
Nie jest to zbyt przyjemna robótka ale na spokojnie do zrobienia za popołudnie. Pierwszy problem odkręcenie centralnej śruby mogła się okręcić w poduszce i trzeba ją ciąć - dostęp kiepski ale ja dałem radę. Potem moim zdaniem najłatwiej podeprzeć skrzynię i odkręcić łapę poduszki od skrzyni. Montaż w odwrotnej kolejności. Bez kanału ciężko - trzeba się należeć pod autem
Nie jest to zbyt przyjemna robótka ale na spokojnie do zrobienia za popołudnie. Pierwszy problem odkręcenie centralnej śruby mogła się okręcić w poduszce i trzeba ją ciąć - dostęp kiepski ale ja dałem radę. Potem moim zdaniem najłatwiej podeprzeć skrzynię i odkręcić łapę poduszki od skrzyni. Montaż w odwrotnej kolejności. Bez kanału ciężko - trzeba się należeć pod autem
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1