Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problemy z odpalaniem...
Witam. od 3 dni mam problem z odpaleniem, wyładowywał mi się aku, teraz czuję tak jakby rozrusznik kręcił, na chwile odpala i gasł. Co może być tego przyczyną, rozrusznik? przy dodaniu gazu zapala i jedzie, nie gaśnie w drodze, dopiero na postoju jak wyłączę silnik.... znowu ten sam problem... aż strach jest wsiadać...
-

spike666 - Czytacz
Świece, przewody WN, kopułka + palec, cewka zapłonowa
Lub pompa paliwa podaje za małe ciśnienie paliwa
Lub pompa paliwa podaje za małe ciśnienie paliwa
-

marcinkoz2910 - Members
sprawdź czy klemy masz przykręcone oraz czy okablowanie klem jest w dobrym technicznie staniespike666 napisał(a):i jak to możliwe?
Oraz wyczyść główną masę na silniku
-

marcinkoz2910 - Members
Mi jeden kolega, uczy sie na mechanika wlasnie, ze cos mi w rozruszniku nie odbija, i dlatego tak jest... jak go wyciagnac, wie ktos? mam silnik 1.4 ABD
[ Dodano: 2009-06-08, 10:58 ]
Dzisiaj rozebrałem i stwierdziłem: palec z kopułką uwalone, a na wtrysku paliwo wali mi tam, gdzie popadnie... trzeba przeczyścić, i wymienic palez wraz z kopułką;)
[ Dodano: 2009-06-08, 10:58 ]
Dzisiaj rozebrałem i stwierdziłem: palec z kopułką uwalone, a na wtrysku paliwo wali mi tam, gdzie popadnie... trzeba przeczyścić, i wymienic palez wraz z kopułką;)
-

spike666 - Czytacz
• Strona 1 z 1