mój gof spala powyżej 10l/100km.po podłączeniu do kompa wskazuje sondę ale po wymianie 2 sond dalej to samo!proszę o pomoc!z góry dzięki!!!Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
problem ze spalaniem paliwa
mój gof spala powyżej 10l/100km.po podłączeniu do kompa wskazuje sondę ale po wymianie 2 sond dalej to samo!proszę o pomoc!z góry dzięki!!!- kajman 28
- Berbeć
hmm no 1.4 to paliwożerny silnik napewno więcej pali od 1.6 bo mocy mniej a golfik trochę waży, ale jak ci błąd wyskakuje to cosik nie tak sprawdź połączenia kabli jak kolega radzi i może strzel reset kompa odłącz klemy od aku na godzinę
pierwszego dnia było powietrze
drugiego dnia powstał volkswagen
- bąku
- Czytacz
co ty opowiadasz 1,4 bardziej paliwozerny od 1,6
chyba ci sie cosik pomyliBo mam 1,4 i pali maBo 5,2 na trasie a po miescie 6,5
to wiecej niz 1,6
wiadomo jak ktos daje w komin tak jak 1,6 i chce z karzdej skrzyzówki wystrzelic jak z procy to i 20 spali
gadasz jak 2 dziadki pod sklepem
jeden mówi do drugiego ty ja mam silnik 2 ,0 ale pali mniej niz maluch bo nie musze mu tak cisnc jak maluchowi
caBkowita bzdura ze mniejszej pojemnosci silnik wiecej pali
jezeli sie odpowiednio moc urzywa to spali mniej a jak chcesz miec torpede to kup se rakete a napewno ci maBo spal;i
chyba ci sie cosik pomyliBo mam 1,4 i pali maBo 5,2 na trasie a po miescie 6,5
to wiecej niz 1,6
wiadomo jak ktos daje w komin tak jak 1,6 i chce z karzdej skrzyzówki wystrzelic jak z procy to i 20 spali
gadasz jak 2 dziadki pod sklepem
jeden mówi do drugiego ty ja mam silnik 2 ,0 ale pali mniej niz maluch bo nie musze mu tak cisnc jak maluchowi
caBkowita bzdura ze mniejszej pojemnosci silnik wiecej pali
jezeli sie odpowiednio moc urzywa to spali mniej a jak chcesz miec torpede to kup se rakete a napewno ci maBo spal;i
- dziabi3
- Members
a tak już w woli ścisłości nieuwierze że ten silnik spala ci 6,5 litra po mieście tyle po mieście palą TD i TDi, może jakoś dziwnie to mierzysz i tak ci wychodzi
- bąku
- Czytacz
żeby nie być goło słownym proszę bardzo wypowiedzi ludzi którzy jeżdżą 1.4 i to pp różnych miastach SPALANIE SILNIKA 1.4
- bąku
- Czytacz
to niewiem co wy macie za silniki albo nogi
ja tankuje 25 zl / 100 km i tak jerzdze w cyklu mieszanym i nigdy sie nie przeliczyBem
jesli 1,4 pali tak duzo to ile pali 1,8 12 litrow a 2,0 20 litrow a vr6 100l???????
jak ktos cisnie ile wlezie to spali i nawet 10 l
dziwne naprawde dziwne
ja tankuje 25 zl / 100 km i tak jerzdze w cyklu mieszanym i nigdy sie nie przeliczyBem
jesli 1,4 pali tak duzo to ile pali 1,8 12 litrow a 2,0 20 litrow a vr6 100l???????
dziwne naprawde dziwne
- dziabi3
- Members
to niewiem co wy macie za silniki albo nogi
dziwne naprawde dziwne
to ja ci proponuje tak: zalej golfa na maxa do trzeciego odbicia pistolca i zrób 100km poczym zawitaj na tą samą stacje pod ten sam dystrybutor i znowu zalej do trzeciego odbicia pistolca, wynik spalania będziesz miał na dystrybutorze i gwarantuje ci na 110% że napewno nie będzie to 6,5 litra
- bąku
- Czytacz
zobacz se to terz sie kłuca ludzie
http://www.golf3.pl/topics9/ktorego-gol ... -vt987.htm
powiem ci tak jakis czas temu jak kupłem golfa chcialem mu załozyc gaz ale jak zobaczyłem ile pali to mi sie to odwidziało
a jakby palił mi wiecej niz sredni 6 czyli 50 /50% to bym go zezłomował
ja jestem zadowolony bo pali mi tyle co kaszlak
http://www.golf3.pl/topics9/ktorego-gol ... -vt987.htm
powiem ci tak jakis czas temu jak kupłem golfa chcialem mu załozyc gaz ale jak zobaczyłem ile pali to mi sie to odwidziało
a jakby palił mi wiecej niz sredni 6 czyli 50 /50% to bym go zezłomował
ja jestem zadowolony bo pali mi tyle co kaszlak
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members