Problem zaczął sie gdy zabrakło mi benzyny na rozpałkę i przękreciłem trochę na powietrzu i wydaje mi sie ze zassał powietrza. Teraz zeby odpalic potrzebuje z 10 sec i jak bede w krotkim okresie czasu odpalal to od razu przy większej przerwie znów są problemy;/ Co mogło się stać i jak to naprawic?;/ pompka pracuje okej bo zdjąłem przewód i włożyłem go do karnisterka to zaraz po zapłonie paliwo zostaje wstrzykiwane;/ A do tego gdy tak kręce czuć jak go zalewa bo aż benzyną smierdzi;/ Co mu sie zrobilo?;)
[ Dodano: 2011-08-19, 01:33 ]
ref;/ pomocy

odpialem na poczatku podajacy z baku i do karnisterka no to elegancko paliwo podawał tylko jakies male syfki byly . potem spialem podajacy z odprowadzajcym i przepompowalem caly uklad parenascie dobrych sekund i na nowo to samo. Fakt filtr paliwa nie zmienilem. Postaram sie jak najszybciej bo uciazliwe jest to krecenie xD a co mnie najbardziej dziwi ze nie non stop to robi tylko jak postoi dluzej niz 10-20min to już krecic musze na zimnym i po odpaleniu zgaszeniu i ponownym odpaleniu w ciagu 10min jest wszystko idealnie
mi jakby cos powietrza zlapalo i nie chce sie odpowietrzyc i cofa mi paliwo. jutro kupie filtr paliwa to powiem wam czy pomoglo;/ jesli nie to dalsze rady mile widziane.