Witam !
Mam mały problem który polega na tym,że golfik od pewnego czasu na biegu jałowym ma bardzo duże obroty wymieniłem czujnik temperatury cieczy żółty <podróba>,i przez jakiś czas działał dobrze obroty ok.Po odłączeniu akumulatora w celu podładowania obroty znowu są za wysokie myslałem,że to czujnik to kupiłem drugi a obroty za wysokie .
Może znacie jakieś inne powody tak wysokich obrotów ?
Z góry dzięki za informację.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
o świetnie ze poruszył ktoś ten temat.Ja tez mam problemy przy tym samym silniku co kolega:/ stoje na światłach a obroty stawaja przy 2000 rpm obrotach co jest nie tak??:/
Diabolo88
- Maniek8828
- Berbeć
WITKA sprubujcie rozgrzać silniki i najlepiej na noc zdeimijcie kleme a zrańca założyć klemke odpalić ina postoju pozwolić abysilnik się rozgrzał aż włączy się wentylator oczywiście bez gazowania
-

SYLWEEQ79 - Members
hasag, zawiesza ci się silniczek krokowy. Na początek spryskaj go WD a jeżeli to nie pomoże to trzeba będzie go wymienić. Oczywiście jeżeli diagnostyka komputerowa wykaże jego uszkodzenie...
Dowolne urządzenie, uszkodzone w dowolny sposób (z wyjątkiem całkowitego zniszczenia),będzie doskonale działało w obecności wykwalifikowanego personelu naprawczego. 

-

BORYSKA - Badacz tematu
• Strona 1 z 1