sprawdzałem na innych świecach i jest to samo, kable nowe, dziś wlałem specyfik do czyszczenia wtryskiwaczy kupiony na stacji ale nic nie pomógł, podpowiedzcie gdzie szukać przyczyny, pzdrModerator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
problem z golfem, po wcisnięciu gazu muł...
a więc tak jak w temacie, po wciśnięciu gazu silnik sie dławi jak by nie miał paliwa czy coś, jeździć jeździ ale jest strasznie mułowaty..
sprawdzałem na innych świecach i jest to samo, kable nowe, dziś wlałem specyfik do czyszczenia wtryskiwaczy kupiony na stacji ale nic nie pomógł, podpowiedzcie gdzie szukać przyczyny, pzdr
sprawdzałem na innych świecach i jest to samo, kable nowe, dziś wlałem specyfik do czyszczenia wtryskiwaczy kupiony na stacji ale nic nie pomógł, podpowiedzcie gdzie szukać przyczyny, pzdr- piter_89
- Berbeć
a możliwe ze kopułka, palec?
[ Dodano: 2008-11-17, 11:33 ]
a więc tak, dziś wymieniłem filtr paliwa, powietrza, kopułkę rozdzielacza i palec, no i nadal jest mułowaty
może troszkę sie polepszyło ale w nie dużym stopniu
pomóżcie bo już sam nie wiem 
[ Dodano: 2008-11-17, 11:33 ]
a więc tak, dziś wymieniłem filtr paliwa, powietrza, kopułkę rozdzielacza i palec, no i nadal jest mułowaty
może troszkę sie polepszyło ale w nie dużym stopniu
pomóżcie bo już sam nie wiem 
- piter_89
- Berbeć
Ja akurat mam 2 L i ten sam problem mialem... Pomogła adaptacja przpeustnicy i wymiana tego czujnika wraz z przepustnica tym poczatkiem otwierajacym zawor... 

- Ksysio1988
- Berbeć