Kupiłem golfika i występuje w nim dziwny świst jak jest na biegu jałowym i przy odpuszczaniu pedału gazu. Świst jest tylko wewnątrz, a pod maską jest cicho silnik pracuje normalnie. Wie ktoś może co to może być ?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem Golf 2.0 8V
Witam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieję, że mi pomożecie
Kupiłem golfika i występuje w nim dziwny świst jak jest na biegu jałowym i przy odpuszczaniu pedału gazu. Świst jest tylko wewnątrz, a pod maską jest cicho silnik pracuje normalnie. Wie ktoś może co to może być ?
Kupiłem golfika i występuje w nim dziwny świst jak jest na biegu jałowym i przy odpuszczaniu pedału gazu. Świst jest tylko wewnątrz, a pod maską jest cicho silnik pracuje normalnie. Wie ktoś może co to może być ?- sebadure
- Badacz tematu
skoro pod maską nic nie słychać to może coś z wydechem pod autem?
napisz coś więcej to się pomyśli.
i przede wszystkim podaj kod silnika a jak nie znasz to chociaż rok produkcji. 2.0 8V były 3 generacje
napisz coś więcej to się pomyśli.
i przede wszystkim podaj kod silnika a jak nie znasz to chociaż rok produkcji. 2.0 8V były 3 generacje
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
sprawdz kolego radio ! u mnie tak swiszczy radio, czujnik prędkości dostaje świra i takie swisty wychodzą 

- rastamaniek
- Czytacz
• Strona 1 z 1