Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Potrzebny spec od komputera w benzynie PILNE!!
Witam. Więc tak jak w temacie potrzebuje jak najszybciej znaleźć kogoś tak dobrego kto zna się i ma jakieś pojęcie o czytaniu logów w benzynowym silniku VW. Bo mam dość spore spalanie i nie chcę wywalać kasy w ciemno że może to może tamto, wiem że chyba raczej można wyczytać z kompa co działa a co nie. Więc tylko takie wyjście że odczytać logi które mam już porobione więc tylko jakby ktoś byłby tak dobry i miał o tym pojęcie to prosiłbym albo tutaj jakoś się spiszemy a jak nie to proszę o kontakt na gg 17871618. Z góry dzięki pozdrawiam Paweł
Wymiana termostatu - 40 zł
Wymiana oleju silnikowego - 120 zł
Usłyszeć pracę turbinki w 1.9 TDI podczas wyprzedzania - BEZCENNE!;)
Golf jest jak romans. Jeśli nie traktujesz go poważnie - nie jest zabawny. Jeśli potraktujesz go serio - złamie Ci serce.
Golf jest jak romans. Jeśli nie traktujesz go poważnie - nie jest zabawny. Jeśli potraktujesz go serio - złamie Ci serce.
- Grajek_PSR
- Czytacz
jaki silnik 1.8T ?
1.4 ?
rs3.2?
Vw ma silniki i SILNIki
jak pali wiecej to pierwsze co błędy sugerują coś a logi to potwierdzają
1.4 ?
rs3.2?
Vw ma silniki i SILNIki
jak pali wiecej to pierwsze co błędy sugerują coś a logi to potwierdzają
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Więc silnik nie jest z golfa bo jest to 1.0 z polówki 95 rok ale to jest taki sam jednopunkt jak w jakimś modelu 1.4 golfa więc to raczej jest prosta ta sama konstrukcja bo oparta na tych samych podzespołach. Myślę że jak ktoś ogarnia 1.4 z MK3 to i tutaj jest praktycznie to samo więc by nie było problemu, a że mam tylko tutaj konto a nie jakieś z polówek więc pomyślałem że może i to i to VW więc ktoś ogarnia te komputery w nich;) jak ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat proszę o jakieś porady. Dzięki i pozdro Paweł
Wymiana termostatu - 40 zł
- Grajek_PSR
- Czytacz
• Strona 1 z 1