pytałem w sklepie o popychacze
sprzedawca podał mi cenę od 19 do 30 zł za sztukę
firma to ina bo taką większość poleca
tylko nie był w stanie powiedzieć czym sie różnią
skąd taka rozbieżność ceny?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
POPYCHACZE HYDRAULICZNE
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
ale popychacze firma ina do silnika 1.4 cena od 19 do 39 zl ?
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
k-m-r1, jak sprzedawa nie wie to nie chodź do tego sklepu. Mozna podejrzewać fałszerswto, można podejrzewać różną drogę dotarcoa tych części np z różnych hurtowni - aale przeciez nie bedziesz się nad tym ty zastanawiał.
- pablomed
- Members
bardziej mnie interesuje cena jaka jest normalna 20 zł czy 40 zł za sztuke
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Re: POPYCHACZE HYDRAULICZNE
k-m-r1 napisał(a):pytałem w sklepie o popychacze
sprzedawca podał mi cenę od 19 do 30 zł za sztukę
firma to ina bo taką większość poleca
tylko nie był w stanie powiedzieć czym sie różnią
skąd taka rozbieżność ceny?
Z tego co pamietam popychacze do silników 1.4, 1.6 firmy Ina wystepuja w dwoch egzemplarzach
Różnicą jest strona wewnetrzna w popychaczu a dokladnie wysokość ścianki albo wysokość tego bolca który pracuje (nie pamietam na sto procent, bo sprawdzałem to z dwa lata temu, ale mając dwa popychacze w reku mozna latwo sprawdzić to suwmiarką)...
Cena również była inna (ok 50zł na komplecie) ale nie pamietam które w jakiej cenie były

-

K@mil - POMOCNIK

Różnice w popychaczach występuja w przypadku 1.4, 1.6 ABU,ABD a 1.4,1.6 AEX, AEE Cena powinna się zamknąć maksymalnie w 30 zł na sztuce.
A tak na marginesie cena katalogowa bez zadnych rabatów w Focie wynosi ok 26 zł za Ajuse lub Ruville`a w pierwszym przypadku. Natomiast w drugim 0d 28 d0 51 za sztukę.
A tak na marginesie cena katalogowa bez zadnych rabatów w Focie wynosi ok 26 zł za Ajuse lub Ruville`a w pierwszym przypadku. Natomiast w drugim 0d 28 d0 51 za sztukę.
-

damianco - Czytacz
czyli które mają byc?K@mil, czy moge prosic rysunek?
Matiuas, nie jeszcze auto nie rozebrane smigam ale na wekend sie szykuje
jakie uszczelniacze ?
w aucie trochę chce porobić mianowicie rozrząd i popychacze bo klepią
i wymiana uszczelki plus planowanie
jest jeszcze nieszczelna chłodnica i szczeki hamulcowe
bo auto nurkuje
Matiuas, nie jeszcze auto nie rozebrane smigam ale na wekend sie szykuje
jakie uszczelniacze ?
w aucie trochę chce porobić mianowicie rozrząd i popychacze bo klepią
i wymiana uszczelki plus planowanie
jest jeszcze nieszczelna chłodnica i szczeki hamulcowe
bo auto nurkuje
-

k-m-r1 - Weteran
Matiuas, podaj link na alegro bo nie znalazłem tego jest polonez łada dukato ale nie widze golfa lub złakategoria
-

k-m-r1 - Weteran
k-m-r1 napisał(a):Matiuas, podaj link na alegro bo nie znalazłem tego jest polonez łada dukato ale nie widze golfa lub złakategoria
Na allegro widzę tylko do golfa II http://allegro.pl/uszczelniacz-zaworow-felicja-favorit-golf-8szt-cma-i2606084010.html
Do III nie ma.
Podejdź do motoryzacyjnego na pewno mają
Tyko musisz wiedzieć jaka średnica wewnętrzna 6 czy 8 mm, ja miałem 8mm a u Ciebie nie wiem.
- Matiuas
- Badacz tematu