Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Z tymi pompami jest taki problem że liczba będzie się niewiele różnić, będzie podobna z obudowy a i tak nie będzie pasować mimo że mocowanie jest takie samo, bo zmiany są w korpusie.
Zastanawiałeś się może jak jest z montażem pompy co montowali do AEE po modernizacji w 1998r. ona nawet nowa jest o połowę tańsza i łatwiej dostępna, tylko pozostaje kwestia rurek doprowadzających olej od pompy do kanałów olejowych? Podejrzewam że taka pompa powinna w twoim AEX też pasować ale nie wiem dokładnie
Zastanawiałeś się może jak jest z montażem pompy co montowali do AEE po modernizacji w 1998r. ona nawet nowa jest o połowę tańsza i łatwiej dostępna, tylko pozostaje kwestia rurek doprowadzających olej od pompy do kanałów olejowych? Podejrzewam że taka pompa powinna w twoim AEX też pasować ale nie wiem dokładnie
- michaal
- Badacz tematu
michaal napisał(a): Zastanawiałeś się może jak jest z montażem pompy co montowali do AEE po modernizacji w 1998r. ona nawet nowa jest o połowę tańsza i łatwiej dostępna, tylko pozostaje kwestia rurek doprowadzających olej od pompy do kanałów olejowych? Podejrzewam że taka pompa powinna w twoim AEX też pasować ale nie wiem dokładnie
Niestety pompa z AEE po modernizacji w 98 jest zupełnie inna, oto ona:
http://autopartmaster.com/en/?action=ca ... 2%E5%EB%FC,
Moja jest napędzana przekładnią łańcuchową a te po modernizacji posiadają napęd z wału.
Ale dzięki za chęci
[ Dodano: 2012-03-25, 14:12 ]
A... i smok nie jest odkręcany
- luck88
- Berbeć