Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
poduszka silnika
witam czy przednia poduszka silnika ta na belce to jest olejowa? bo dzisiaj poruszałem troche silnikiem i zauważyłem że cała poduszka sie rusza. ile może kosztować taka poduch i jak ją wymienić
błażej
- Błażej
- Czytacz
http://sklep.intercars.com.pl/?#/dynami ... le=1&wsk=O tu masz wszystko razem z cenami ; )
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Poduszka silnika prawa tylnia, taka czy taka?
Witam.
Kupiłem wczoraj poduszkę do swojego golfa 3 1.9TDI.
Zabrałem się za wymianę i się okazuje, że jest trochę inna. A była zamówiona wg. katalogu w sklepie.
Poniżej zamieszczam zdjęcie poduszki która była zamontowana i poduszki, którą kupiłem.
poduszka nowa jest płaska na dole, a stara ma dodatkową gumę pod spodem(przykręconą śruba przechodzącą przez cała podusze i zakręcaną na górze nakrętka. Ta stara ładnie się mieściła w wyprofilowanym miejscu. A ta nowa jest jakoś tak przykręcona na wierzchu.
Może to jest nowa konstrukcja dla tego modelu, a może po prostu jest zła.
Założyłem tą nową i pasuje, tylko musiałem śrubę znaleźć i wkręcić z góry, ale czy to na pewno dobra?
Proszę o poradę.
Pozdrawiam

Kupiłem wczoraj poduszkę do swojego golfa 3 1.9TDI.
Zabrałem się za wymianę i się okazuje, że jest trochę inna. A była zamówiona wg. katalogu w sklepie.
Poniżej zamieszczam zdjęcie poduszki która była zamontowana i poduszki, którą kupiłem.
poduszka nowa jest płaska na dole, a stara ma dodatkową gumę pod spodem(przykręconą śruba przechodzącą przez cała podusze i zakręcaną na górze nakrętka. Ta stara ładnie się mieściła w wyprofilowanym miejscu. A ta nowa jest jakoś tak przykręcona na wierzchu.
Może to jest nowa konstrukcja dla tego modelu, a może po prostu jest zła.
Założyłem tą nową i pasuje, tylko musiałem śrubę znaleźć i wkręcić z góry, ale czy to na pewno dobra?
Proszę o poradę.
Pozdrawiam

Paweł
- pawels1984a
- Berbeć
• Strona 1 z 1