Witam!
Na postoju jak chcę skręcić kołami to strasznie piszczy (chyba pasek) i zatrzymuje się pompa wspomagania. Pompa wymieniona, maglownica też i oczywiście pasek. Co może być nie tak? Może ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził. Posiadam Golfa 1.6 benzyne AEE z klimą.
Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
"Na postoju jak chcę skręcić kołami" na postoju nie kreci sie kolami bo opony maja duzy nacisk na ziemie i potem sie dziwia ludzie ze cos zle dziala,
jak piszczy to zobacz naprezenia paska czy wszystkie paski sa odpowiednio naciagniete ale obstawiam na pasek od wspomagania
jak piszczy to zobacz naprezenia paska czy wszystkie paski sa odpowiednio naciagniete ale obstawiam na pasek od wspomagania
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
moze pompa wysiada, mozliwosci jest duzo, popros kolege podjedzcie na jakis kanal i niech kreci kierownica a ty pod autem zobacz gdzie piszcze dokladnie.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1