dziś po myjni automatyczej po przełączeniu z lpg na PB zaczoł szarpać na pb?i tracic obroty?
a 10 minut wcześniej chodził jak laleczka !co jest?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

jacekPlacekkk - Gaduła
a może w tłumnik?ale jak.........hym korek mam moze mu przejdzie do 16 postoji na słoneczku!!!!a a a na lpg jest git?
-

jacekPlacekkk - Gaduła
moj znajomy czesto po mysiu silnika robi rundke po osiedlu az sie wszystko niewysuszy... i tez mu strasznie szarpie, dlawi niechce isc ale jak chwile tak pojezdzi to jest ok:) pozdrawiam
- RangerDN
- Czytacz
rezerwa jest zaraz....z 7-10litrów jest....hym poprzednio jak miałem rezerwe to też dziwnie chodził na PB miał problemu,,,a paliwo ciągle z tego samego Cpn-u,,,,,,,,fuck? 

-

jacekPlacekkk - Gaduła
Yuri, Zgadzam sie! przedewszystkim wymien filtr paliwa, zatankuj z 15l pojezdzij chwile i zobacz... jak jezdzisz calyczas na lpg to wiadomo ze od bezyny sie odzwyczail i niebedzie tak jak na gazie! Ja przez ostatnie 5miesiecy glownie jezdzilem na gazie ale teraz jak sie zima zbliza zatankowalem mu 40l dodalem uszlaczetniacza i po wyjezdzeniu tych 40l autko juz lepiej chodzi ale i tak niema takiej mocy jak na gazie:( Ale chociaz go przeczyscilem benzyna z tym uszlachetniaczem i pali mi teraz mniej gazu o okolo 2l mniej:) pozdrawiam
[ Dodano: 2008-10-27, 00:40 ]
no ale tez niewiem wlasnie czy ten filt paliwa umnie jest ok! dlatego w tym tygodniu dam nowy i zobacze:)
[ Dodano: 2008-10-27, 00:40 ]
no ale tez niewiem wlasnie czy ten filt paliwa umnie jest ok! dlatego w tym tygodniu dam nowy i zobacze:)
- RangerDN
- Czytacz
problem rozwiazany!
wczoraj rano dobrałem się do tego,,,wtyczka do silnika krokowego była mokra i Super zafajdana, przez ten Syff co się gromadzi w silnicku krokowym,,, Przedmuchałem to sprężarką i jest lalka!na PB i lpg,,,,,
a jeżeli chodzii o filtry to jestem aż nadgorliwy....a wiecej jezdze na benzynce!!!
a wiecie moze co tam można pod maską przeczyścic zeby lepiej śmigał?słyszałem o jakiejś przepustnicy???
wczoraj rano dobrałem się do tego,,,wtyczka do silnika krokowego była mokra i Super zafajdana, przez ten Syff co się gromadzi w silnicku krokowym,,, Przedmuchałem to sprężarką i jest lalka!na PB i lpg,,,,,
a jeżeli chodzii o filtry to jestem aż nadgorliwy....a wiecej jezdze na benzynce!!!
a wiecie moze co tam można pod maską przeczyścic zeby lepiej śmigał?słyszałem o jakiejś przepustnicy???
-

jacekPlacekkk - Gaduła
jacekjurzykkk napisał(a):a wiecie moze co tam można pod maską przeczyścic zeby lepiej śmigał?słyszałem o jakiejś przepustnicy???
http://www.golf3.pl/topics28/mk3-faqfal ... t10880.htm
- majk83
- Czytacz
• Strona 1 z 1