Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

Wincent1611 - Berbeć
chodzi mniej więcej o to że silnik na monowtrysku 1.4 czy 1.8 nie skorzysta nic na samej wyższej ilości oktanów. Ale można wierzyć że różnica w oktanach nie jest jedyną w PB 95 i 98. Może miec ogólnie napiszmy lepszy skład i stąd odczuwalna różnica. Kiedyś też mi sie zdawało że to wyczuwałem, ale już 10 lat na LPG jeżdżę, więc nie pamiętam.
- pablomed
- Members
tankowałem różne cudy ShellVpower sprema98 BP ultimate bez róznicy przynajmniej w mojej rakietce
Spalał w najlepszym razie tyle samo a czasem więcej, cośtam ale autentycznie coś było czuc na statoilu ale nieznacznie, nie odczuwalnie na tyle żeby wydawać na to kase.
teraz tankuje zwykłe 95.I jest dobrze 750-800km na baku pełnym.na wzbogacanej98 nawet 720km był problem zrobić
Spalał w najlepszym razie tyle samo a czasem więcej, cośtam ale autentycznie coś było czuc na statoilu ale nieznacznie, nie odczuwalnie na tyle żeby wydawać na to kase.
teraz tankuje zwykłe 95.I jest dobrze 750-800km na baku pełnym.na wzbogacanej98 nawet 720km był problem zrobić
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
u mnie tez bez roznicy, no moze tyle odczulem ze na chlodnym silniku troszke lepiej autko jechalo, ale to ja juz wole lac 95 i poczekac te 2 czy 3 minuty dluzej po nocykrissmysticblau napisał(a):ankowałem różne cudy ShellVpower sprema98 BP ultimate bez róznicy przynajmniej w mojej rakietce

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1