bo nie wiem czy juz wymieniac czy jeszcze na nim pojezdze trocheModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
pasek wielorowkowy
witam mam w swojej furce wspome klime abs i inne bajery i chcialbym wiedziec czy jak piszczy wspoma przy skrecaniu to znaczy ze mam luzny ten wielorowkowy pasek i czy ma to wplyw na inne czesci podpiete do tego paska??
bo nie wiem czy juz wymieniac czy jeszcze na nim pojezdze troche
bo nie wiem czy juz wymieniac czy jeszcze na nim pojezdze troche-

DjToMiX - Czytacz
pasek to koszt max 30 zł a pewność ze ci nie walnie większa chociaż to nie grozi awarią tylko strach bo wspomaganie nie działa i alternator.
poczytaj jak sie naciąga u ciebie pasek bo jesli na samo napinaczu to albo pasek jest już naprawdę do du.. albo jak pasek ok to napinacz do du..
poczytaj jak sie naciąga u ciebie pasek bo jesli na samo napinaczu to albo pasek jest już naprawdę do du.. albo jak pasek ok to napinacz do du..
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members
W silniku aft (w innych zapewne też) pasek wielorowkowy nie napędza pompy wspomagania. Na wielorowkowym jest klima, altek i pompa wodna. Wspomaganie napędzane jest przez oddzielny pasek klinowy, który napina się przez naciąganie całej pompy.
- rex_hunt
- Czytacz
• Strona 1 z 1