witam mam taki problem wczoraj pojechalem do sklepu nie bylo zadnychproblemow z odpalaniem wychodze po 10 min i samochod nie chce odpalic kreci rozrusznik i nic....
wymienilem dzis pompe paliwa i zeby nie przeklnac dalej nic ..... swiece sa suche.... wacha dochodzi do silnika do wtryskow bo jka werzyk zdejmowalem to byla w nim....
co to moze byc wielka prosba o pomoc
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Elektrykę sprawdzałeś? Przewody wysokiego napięcia, cewka, kopułka, palec?
"Some things are best left alone
VW Golf"
VW Golf"
-

virus_wrona - Badacz tematu
no to tak wiem w czym tkwi problem..... i teraz pomocy...
zdjolem nakladke od filtru powietrza i pod nim powinno podawac mi benzyne a nie podaje.... gdy besposrednio wtrysne troche benzyny to mi odpala ..... co sie moglo zwalic i jak to naprawic czy moglo sie tam cos przytkac.... w werzyku jest benzyna i podaje ja pompa na 100% tylko nie chce wtrysnac do silnika..... wiecie co z tym zrobic czy moglo sie tam cos przytkac na odcinku 4 cm POMOCY.....
zdjolem nakladke od filtru powietrza i pod nim powinno podawac mi benzyne a nie podaje.... gdy besposrednio wtrysne troche benzyny to mi odpala ..... co sie moglo zwalic i jak to naprawic czy moglo sie tam cos przytkac.... w werzyku jest benzyna i podaje ja pompa na 100% tylko nie chce wtrysnac do silnika..... wiecie co z tym zrobic czy moglo sie tam cos przytkac na odcinku 4 cm POMOCY.....
- dzony_wzk
- Berbeć
• Strona 1 z 1