siemka
panowie mam pytanie
szukajac rury od odmy znalazlem takowa ale z seata i tutaj moje pytanie czy podejdzie do golfika?? silnik 2.0 benzynka
glownie chodzi o wejscie do krucca w bloku silnika
fotka tego silnika
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ODMA 2e/AGG
Ostatnio edytowano 14 cze 2011, o 18:19 przez strzeliniasty, łącznie edytowano 1 raz
-

strzeliniasty - Members
Re: czy bedzie pasowac??
strzeliniasty napisał(a):siemka
panowie mam pytanie
szukajac rury od odmy znalazlem takowa ale z seata i tutaj moje pytanie czy podejdzie do golfika?? silnik 2.0 benzynka
glownie chodzi o wejscie do krucca w bloku silnika
fotka tego silnika
nie wiem czy w 2.0 tez tak jest ale np w 1.4/1.6 wejscie od króćca zalezy od roku/symbolu silnika np 1.6 abu ma inne niz 1.6 aea

-

K@mil - POMOCNIK

panowie
dzisiaj kupilem zamiennik ODMY do silnika 2.0 (2e/AGG)
wklejam foto jak wyglada oraz numer czesci gdyby ktos potrzebowal
dzisiaj kupilem zamiennik ODMY do silnika 2.0 (2e/AGG)
wklejam foto jak wyglada oraz numer czesci gdyby ktos potrzebowal
-

strzeliniasty - Members
strzeliniasty, wracając do początku sam mam rurkę jak pokazałes na pierwszej fotce, podejdzie, jest jednocześciowa i na dola nakładana na krócieć a nie do niego (i trzeba użyc opaski). To co kupiłeś to dolny kawałek odmy, u mnie trza było też górny gumowy i ta z Seata w właściwie z Passata 2E jedna załatwiła sprawę (68 zeta). Jesli chdozi o to co kupiłeś czyli dolny kawałek to do 2E i AGG jest taki sam, ale gorny kawałek gumowy sie rózni.
- pablomed
- Members
pablomed, zgadza sie t co pokazalem to dolny kawalek i to widnialo w katalgu jako ODMA wiem ze rownia sie gorna czescia w jednych ODMA jest jako jeden kawalek przewodu a w innych 2czesciowy gumowo-plastikowy
wkleilem tu te zdjecia jakby ktos potrzebowal od tego silnika ten element gdyz ori uzywke w BDB stanie trudno dostac z reszta z zamiennikiem jest to samo - gosciu u ktorego to bralem szukal prawie tydzien tego elementu
wkleilem tu te zdjecia jakby ktos potrzebowal od tego silnika ten element gdyz ori uzywke w BDB stanie trudno dostac z reszta z zamiennikiem jest to samo - gosciu u ktorego to bralem szukal prawie tydzien tego elementu
-

strzeliniasty - Members
• Strona 1 z 1