Wiatam wszystkich mam takie pytanie czy wiecie jak nazywa się wąż zaznaczony na zdjęciu??? Gdzie ewentualnie można by takowy zakupić???
Silnik 1,6 AFT
Moderator: Moderator
trollu napisał(a):leci punkt za tytuł tematu. tak ciężko jest napisać "odma", "jaki nr części odmy" czy coś?
Taksi napisał(a):mam takie pytanie czy wiecie jak nazywa się wąż zaznaczony na zdjęciu
ciekawe tylko co stanie się jak uzbieram max punktów jakas forumowa nagroda??? Władza pewnie nie dość ze wstał lewa nogą to pewnie go po sledzikowy kac meczy
juz dawno stwierdziłem ze co niektórzy na tym forum nie potrafia czytac ze zrozumieniem
co do foty jest pogladowa mój przewód juz się zajechał na max poklejony z każdej strony ale tera jeszcze się dopatrzyłem ze potrzebowałbym ten drugi również co do puchy z filtrem powietrza idzie 
zatytułować temat nie wiedząc z czym mam do czynienia!!! Tera jesteś juz wstanie to pojąć??? Jak masz taka super moc ze zmieniasz sobie tera nazwę mojego tematu nie wystarczyło to zrobić odrazu bez swirowania i zbędnych sugestii.4.1 - Temat - Powinien być sprecyzowany ,nie pisz rzeczy typu "co jest?" "nie działa?" "i co teraz!?" Taksi napisał(a):nie jestem mechanikiem nie wiedziałem jak ten waz się nazywa i ze jest to odma

moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.htmlUżytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości