Witam. Wczoraj wyjechałem do pracy. Ustawiłem się na parkingu i poszedłem pracować. Po jakimś czasie może z 2h poszedłem przestawić auto w cień... Niestety po kilkunasty daremnych próbach nie udało mi się odpalić auta. Po jakiś 30 min znów przyszedłem próbowałem próbowałem aż w końcu zapalił. Przestawiłem się w cień, zgasiłem auto, i niestety znów nie chciał odpalić. Próbowałem wiele razy. Sprawdzałem przekaźniki wszystko cacy. Podejrzewam pompkę od paliwa ale proszę bardziej "obeznanych" o pomoc.
Pozdrawiam: Pro100
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
No jest takie buuuuuuuuuuu
ale od czego w takim razie nie chcial odpalic. Kaprys
? Mam tez taki problem: podczas jazdy potrafi mi zgasnac, nie wiem czy moze to wynikac ze zbyt "oszczednej jezdzy" mam tu na mysli np 50km/h = 4 bieg...
ale od czego w takim razie nie chcial odpalic. Kaprys
? Mam tez taki problem: podczas jazdy potrafi mi zgasnac, nie wiem czy moze to wynikac ze zbyt "oszczednej jezdzy" mam tu na mysli np 50km/h = 4 bieg...-

Pro100 - VIP
Dziekui za informacje zaraz jade na warsztat, zobaczymy co oni mi zaspiewaja za bajki no i ile zawolaja
[ Dodano: 2008-07-23, 20:20 ]
Witam nie. Na warsztacie mi powiedzieli ze to nie moze byc czujnik halla bo jak to powiedzial "mechanik" czujnik albo dziala albo nie nie ma ze raz dziala raz nie... Hmmm i co tu teraz myslec?
[ Dodano: 2008-07-30, 22:16 ]
Witam Panowie! Niestety nie potwierdzily sie przypuszczenia iz czujnik halla byl dupniety
mianowicie mechanik powiedzial ze jest to aparat zaplonowy... Oczywiscie cos mi w nim wymienil ze swojego starego i dziala bajecznie... Jestem w trakcie szukania aparaty zaplonowego, bo jednak co nowe to nowe...
Pozdrawiam Pro100
[ Dodano: 2008-07-23, 20:20 ]
Witam nie. Na warsztacie mi powiedzieli ze to nie moze byc czujnik halla bo jak to powiedzial "mechanik" czujnik albo dziala albo nie nie ma ze raz dziala raz nie... Hmmm i co tu teraz myslec?
[ Dodano: 2008-07-30, 22:16 ]
Witam Panowie! Niestety nie potwierdzily sie przypuszczenia iz czujnik halla byl dupniety
mianowicie mechanik powiedzial ze jest to aparat zaplonowy... Oczywiscie cos mi w nim wymienil ze swojego starego i dziala bajecznie... Jestem w trakcie szukania aparaty zaplonowego, bo jednak co nowe to nowe...
Pozdrawiam Pro100-

Pro100 - VIP
• Strona 1 z 1