Jutro będe kombinował ale przed zmianami zaznacze pisakiem żeby ew powrócić .
Myślałem ze jak zdemontuje wałek rozrządu nie przestawiając nic to wszsytko będzie po staremu. W kilku miejscach zrobilem znaki pisakiem i jest identyko jak przed robotą .
Jutro kupie ten oring pod kolektor i spróbuje odpalić.
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
wałka nie ustawiałem bo tez nic z nim nie kombinowałem ale dla pewności jutro sprawdzę czy wszystkie znaki się pokrywają bo od tego w zasadzie powinienem zacząć
tylko coś nie dowierzam aby coś się przestawiło hmmm
tylko coś nie dowierzam aby coś się przestawiło hmmmOstatnio edytowano 14 lut 2011, o 15:46 przez zamela, łącznie edytowano 1 raz
- zamela
- Berbeć
zamela napisał(a):tylko cos niedowierzam aby coś sie przestawilo hmmm
To uwierz bo u mnie było tak samo niby nic nie ruszałem a jednak coś niechcący przekręciłem i już za chiny nie odpalił, kolega przyszedł popatrzał na tłoki ustawił coś i odpalił bez problemu. Tak więc podjedz do jakiegoś mechanika czy zaproś go do siebie i niech Ci ustawi rozrząd.
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Wszystko ustawiłem ale od kręcenia zalały się świece i po wymianie na inne silnik zapalił .
Podjechałem do mechanika żeby ustawił zapłon bo jakiś mułowaty był , trochę przyspieszył zapłon i jest OK
.
Dziękuje za porady.
Podjechałem do mechanika żeby ustawił zapłon bo jakiś mułowaty był , trochę przyspieszył zapłon i jest OK
.
Dziękuje za porady.
- zamela
- Berbeć