Witam, od jakiś 2 tygodni borykam sie z problemem ponieważ mój AGG nie chce palić, problem wyglda tak:
Rano gdy chce zapalić to musze trzymac z 5s. i czynność powtarzac z 4 razy dopiero zaskoczy, ale jak juz zaskoczy to nawet nie musi sie zagrzac moge go zgasić i odrazu zapali od strzała. po pracy jak wsiadam znowu to samo.
w ostatnim czasie wymieniony filtr paliwa, czujnik temp. w króćcu, kable wn i świece, wymyta przepływka i dalej nic, gazu nie posiada.
jakieś sugestie?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
nie może zapalić
2.0 GTI
-

Przemo90 - Czytacz
- Rocznik: 1997
- Silnik: 2.0 AGG
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jak kostka siada to albo łączy albo nie, jak nie łączy to rozrusznik nie kręci. wg mnie też coś z zasilaniem paliwem.
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Nadwozie: kombi
palio napisał(a):Błędne myślenie
rozwiń myśl bo wg mnie kostka stacyjki jak kontakt w ścianie działa w systemie 0/1 - albo prąd idzie dalej albo nie. u mnie kostka siadła jakieś 3 lata temu, przekręcasz kluczyk a tu cisza
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Nadwozie: kombi
Przemo90 napisał(a):Rano gdy chce zapalić to musze trzymac z 5s. i czynność powtarzac z 4 razy dopiero zaskoczy,
wygląda jakby paliwo schodziło do baku albo zatkany filtr paliwa , skoro ostatnio wymieniłeś filtr to założyłeś go tak jak strzałki pokazywały? czyli strzałka w stronę silnika na filtrze?
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
To pomęcz go i odpal,wyciągnij z bagażnika podłogę i jest tam pokrywa pompy paliwa odkreć pokrywe (3śrubki krzyżakowe) i przyłuż ucho do baku paliwa-słuchaj czy paliwo krąży.
P.s miałem to samo-wyczyściłem pompę paliwa te sitka wszystkie podłączyłem na sucho dla sprawdzenia czy działa oraz wyczysciłem kopułke palec itp chodzi do dzisiaj
a mi przy tym jeszcze gasł...
P.s miałem to samo-wyczyściłem pompę paliwa te sitka wszystkie podłączyłem na sucho dla sprawdzenia czy działa oraz wyczysciłem kopułke palec itp chodzi do dzisiaj
a mi przy tym jeszcze gasł...
- frezo1221
- Czytacz