Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Nie ma reakcji po przekręceniu .
Witam . Dziś jakieś 2 km od domu , zapaliło mi się ładowanie . Gdy dojechałem do domu , to tylko gdy auto stało to się to świeciło , natomiast gdy sie jechało to tego nie było . Po zgaszeniu auto , nie bylo wgl reakcji . Wyczyscilem klemy , sprawdzilem kable z alternatora , ale wszystko dobrze siedzi . Postał 2 godz , odpolił na dotyk , zgasiłem i znow nie było reakcji . Co to może być ?
- Okonik5
- Badacz tematu
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
A rozrusznik chodził? Jak nie to ściągnij osłone kolumny kierowniczej i tam za stacyjką masz taki dzynks do którego wchodzi wtyczka z kablami, dociśnij to do stacyjki w swoją strone i spróbuj zapalić, powinno działać, jak zagada to kostka do wymiany
(no chyba że już Ci sie tak rozleciała że dociskanie nic nie pomoże
) Miałem podobnie, co do kosztów kupiłem najtańszą za 14zł i działa już od września, jedyny problem był taki że trzeba się troche namęczyć żeby to wymienić 
(no chyba że już Ci sie tak rozleciała że dociskanie nic nie pomoże
) Miałem podobnie, co do kosztów kupiłem najtańszą za 14zł i działa już od września, jedyny problem był taki że trzeba się troche namęczyć żeby to wymienić 
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1