Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Nagle Zgasł, Wielki smród benzyny i wariująca elektryka.
Witam was dziś miałem naprawdę dziwny przypadek już parkowałem auto przy chacie, gdy naglę gwałtownie mi zgasł potem go odpalić nie mogłem zaczęła wariować elektryka mianowicie słyszałem dźwięk podobny do tego od kierunkowskazów i skaczący w górę i w dół wskaźnik obrotomierza mimo zgaszonego silnika i w ogóle symfonia różnych dziwnych dźwięków. W kabinie ogromny smród benzyny niemal nie do zniesienia. Po jakimś czasie się uspokoiło i odpaliłem auto normalnie. Co to panowie i panie mogło być ? nie wiem, co teraz robić teraz auto jeździ chyba normalnie i nie wiem czy jeździć dalej czy lepiej oddać Golfa do warsztatu ?
- Grzus
- Berbeć
jedz jak najszybciej pod komputer
ja miałem takiego coś jade S1 z bielska do cieszyna i nagle auto gasnie i słyszę to samo co Ty multum różnych dzwięków i co najlepsze zjeżdżam na pobocze wyjmuje kluczyk i gaszę światłą cisza -----> zapalam światłą a tu załącza mi się zapłon
chcę załączyć awaryjne a tu załączą się nawiew na fulla
zrobiło mi się zwarcie w elektryce i komputerkowi natrzaskało błędów po odłączeniu na chwilkę klemy masy autko ruszyło normalnie ale miałem jeden kabelek walnięty i to to robiło sam bym tego nigdy nie znalazł a VAG to znalazł od strzału. pozdr
ja miałem takiego coś jade S1 z bielska do cieszyna i nagle auto gasnie i słyszę to samo co Ty multum różnych dzwięków i co najlepsze zjeżdżam na pobocze wyjmuje kluczyk i gaszę światłą cisza -----> zapalam światłą a tu załącza mi się zapłon
chcę załączyć awaryjne a tu załączą się nawiew na fulla
zrobiło mi się zwarcie w elektryce i komputerkowi natrzaskało błędów po odłączeniu na chwilkę klemy masy autko ruszyło normalnie ale miałem jeden kabelek walnięty i to to robiło sam bym tego nigdy nie znalazł a VAG to znalazł od strzału. pozdr-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1