nie wiem jak to nazwać ale czuję że auto po prostu wolno wkręca się na obroty. silnik raczej pracuje bez zarzutu nie zauważyłem żeby jakieś dziwne dzwięki czy coś wydawał. ostatnio trochę chapnął wody jak podskoczyłem na policjancie jak miałem mało beny ale to raczej nie od tego
jakieś pomysły?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Może kopułka już wypalona albo świeczki do wymiany... może też być filterek powietrza lub paliwa (jeżeli muli na PB).
ps. Jutro mam wolne, jakbyś miał chwilę to podjadę do Kutna lub gdzieś w okolicę to zobaczymy co się dzieje. Masz do mnie nr el. to pisz, bo ja Twój gdzieś zgubiłem..
ps. Jutro mam wolne, jakbyś miał chwilę to podjadę do Kutna lub gdzieś w okolicę to zobaczymy co się dzieje. Masz do mnie nr el. to pisz, bo ja Twój gdzieś zgubiłem..
-

prezesik - Members
prezesik25 napisał(a):Może kopułka już wypalona albo świeczki do wymiany... może też być filterek powietrza lub paliwa (jeżeli muli na PB).
jestem jutro w kutnie ale z rodzinką więc raczej nic nie wypali
a to może być tak że za mało paliwa podaje pompa ? ja to się nie znam
filtr powietrza ok
- killah
• Strona 1 z 1