Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
moze podpowiecie
chce zmienic autko na kombi bedzie potrzrebny mi dopracy kupic dizla czy benzyniaka i wstawic gaz co proponujecie ziomki pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc
- golfik18gtmicha
- Czytacz
ja bym wybrał TDI 1.9 w kombiku nie spalanie nie powinno znacznie przekraczac 6l/100km, a przy ekonomicznej jezdzie na trasie znam osoby ktore osiagnely nieco ponad 5,5l/100km, oczywiscie zalezy tez od rocznika i jak bym serwisowany taki samochodzik
- Kryst88
- Czytacz
Od niedawna mam Varianta 1.9 TD i szczerze polecam. To jest mój pierwszy klekot i w życiu już nie zamienię diesla na benzynę z gazem. Klika lat jeździłem na gazie i nie mam zamiaru do tego wracać. Filtry, parowniki, kłopot z butlą (lub kołem) itd, itp.
Luki
- lukiweb
- Berbeć
to tak ja ja nigdy nie zamienie na diesla albo samego benzyniaka
..jezdze autem z gazem od 18 roku zycia czyli 7 lat i nigdy nie narzekalem...no chyba ze na rosnace ceny gazu:P 
..jezdze autem z gazem od 18 roku zycia czyli 7 lat i nigdy nie narzekalem...no chyba ze na rosnace ceny gazu:P 
VW GOLF MK3 by STINGER
VW GOLF MK3 by STINGER
-

stingeros - Members