Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jak sprzegło masz do wymiany to jak dodajesz gazu - silnik wchodzi na obroty, ale samochód nie przyspiesza!! a gaz zawsze "zmula" troche auto- moze to kwestia regulacji 

- valenti.no
- Badacz tematu
po gazie nie idze tego tak wyczuc bo gaz swam w sobie zamula ale tylko an niskich obrotach chyba ze masz zle ustawiony i podaje mniejsze porcje czy ajkos tak to tam jest wiem ze mozna ustawic tak gaz ze masz super niskie spalanie ale samochod muli strasznie... a na benzynie tez muli?? skoro sprzeglo masz wyrobione to sie slizga wiec jak kolega napisal ze silnik nabiera obrotow ale samochod nie nabiera szybkosci...
-

Imper - Members
na benzynie niby jest lepiej ale jak na silnik 1,8 to tez jednak nie to.regulacja gazu niby niedawno byla przeprowadzana rzeczywiscie jest tak ze silnik nabiera obrotow ale nie nabiera szybkości zwłaszcza na niskich obrotach
[ Dodano: 2008-03-22, 22:12 ]
a moze ktos zna jakies inne powody dlaczego brakuje przyspieszenia zwlaszcza na niskich obrotach
[ Dodano: 2008-03-22, 22:12 ]
a moze ktos zna jakies inne powody dlaczego brakuje przyspieszenia zwlaszcza na niskich obrotach
- pk110
- Berbeć
jezeli sprzegło siedzi to nie oczekuj osiagow bo napewno sie slizga. a co do silnika 1.8 to tylko masz 75 koni takze powiem ci osiagi bede co najwyzej srednie ja mam 1.6 i tyle samo koni i szału nie ma ten silnik tylko poprostu jezdzi nic wiecej 

Biceps
- biceps
- Czytacz
• Strona 1 z 1