Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
małe obroty
Niewiem co sie stało mam golfa 1.6 (75KM), zawsze po odpaleniu obroty utrzymywały sie na 1000obr/min po pewnym czasie(chyba gdy silnik się nagrzał) spadały na 500obr/min od pewnego czasu zauwazyłem że obroty silnika po odpaleniu odrazu spadajią na 500obr/min i mniej. gdy silnik sie nagrzewa to obroty wzrastaja wraz z tempeaturą.. na rozgrzanym silniku utrzymuja sie się na poziomie 1000obr/min. Czy to elektryka??Dam rade sam to zrobić??(miałem problem z rozrusznikiem pękł magnes i robiło sie zwarcie czy mogło to pociągnąc za soba ta usterke??????) Z góry dziękujie i pozdrawiam...
- Bushman
- Berbeć
Bushman napisał(a):powiedział ze to może być jakaś sonda gdzieś w układzie wydechowym
Ta jakaś sonda to jest sonda lambda. Raczej nie powinno być problem z wymianą
-

krazek1 - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
administrator tej strony to kretyn.w temacie male obroty zapytalem o skaczace obroty i mi wypieprzyl wiadomosc.co za {cenzura}.moze mnie usunac bo i tak juz tu nie wroce.do administratora:sa lepsze strony niz wasza wiec zdejmij bryle i wyluzuj troche bo Ci monitor juz mozg naswietlil
- krzykrzy1
- Berbeć
krzykrzy1 napisał(a):administrator tej strony to kretyn.w temacie male obroty zapytalem o skaczace obroty i mi wypieprzyl wiadomosc.co za {cenzura}.moze mnie usunac bo i tak juz tu nie wroce.do administratora:sa lepsze strony niz wasza wiec zdejmij bryle i wyluzuj troche bo Ci monitor juz mozg naswietlil
Wyluzuj dzieciaku! Trzeba znać podstawowe zasady forum, a dopiero później zacząć coś pisać
-

krazek1 - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1