Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Linka sprzęgła
Witam, posiadam golfa 3 1.6 benzyna. Mam takie puytanko czy da sie samemu wymienic linke sprzęgła? czy to nie jest bardzo skąplikowane? i jak do tego w ogole sie zabrac.
- golf 1.6 93r.
- Czytacz
Re: Linka sprzęgła
Skomplikowane nie jest, tylko czasochłonne
Popatrz jak wychodzi Ci linka od sprzęgła do środka samochodu i jedziesz. Najprościej jest na tzw " Macanke " Pomacasz i wymienisz. Tez miałem taki problem tyle, że w Polonezie. Pytałem, pisalem nikt nie raczyl pomóc więc poszedłem na żywioł. 
Popatrz jak wychodzi Ci linka od sprzęgła do środka samochodu i jedziesz. Najprościej jest na tzw " Macanke " Pomacasz i wymienisz. Tez miałem taki problem tyle, że w Polonezie. Pytałem, pisalem nikt nie raczyl pomóc więc poszedłem na żywioł. 
- Bart3k
- Czytacz
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.9 TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
czyli silnika nie bede musiał jakoś bardzo rozbierac?
- golf 1.6 93r.
- Czytacz
Silnika nie..
Będziesz musiał zdjąć plastikową osłonę nad nogami kierowcy wewnątrz auta by ułatwić sobie dostęp do mocowania linki przy pedale sprzęgła.
Będziesz musiał zdjąć plastikową osłonę nad nogami kierowcy wewnątrz auta by ułatwić sobie dostęp do mocowania linki przy pedale sprzęgła.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
ok dzieki za info. teraz tylko czekam na linke i bede cos działał. tylko zeby niczego nie pokrecił
- golf 1.6 93r.
- Czytacz
• Strona 1 z 1