Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Leje sie zbirnik paliwa?
witam, mam problem ze zbiornikiem paliwa, leje sie benzyna , choc nie wiem dokladnie gdzie, jak mozna go wyjac ewentualnie, czy jest to cos skolikowane?
artur
- arturo05
- Czytacz
Pierwsze co zrób to sprawdź uszczelkę pod wkładem w zbiorniku. W bagażniku masz klapkę, więc dostaniesz się tam bez wyjmowania go. Mi ciekło zaraz jak swojego kupiłem. Okazało się że ktoś majstrował coś przy zbiorniku i składając wszystko nie dał tam uszczelki.
-

Snejk18 - Fanatyk
arturo05, zacznij może od tego co było u mnie
http://www.golf3.pl/topics9/co-sie-stal ... EA+sta%B3o
A to jak się wylewa? Na postoju zostawiasz plamy? Czy jak lejesz do pełna to się potem gdzieś wylewa?
http://www.golf3.pl/topics9/co-sie-stal ... EA+sta%B3o
A to jak się wylewa? Na postoju zostawiasz plamy? Czy jak lejesz do pełna to się potem gdzieś wylewa?
-

marcinkoz2910 - Members
kapie na postoju i podczas jazdy choc nie zawsze, w zbiorniku jest niewiele benzyny, ale bedzie trezba zrobic dokladna obdukce
, i tez wlasnie scieka dzies z gory, sprawdez tak jak to bylo u Ciebie, bardzo prawdopodobne ze u mnie jest podobnie , dzieki za informacje, jak sprawdez to napisze co bylo. ;D
, i tez wlasnie scieka dzies z gory, sprawdez tak jak to bylo u Ciebie, bardzo prawdopodobne ze u mnie jest podobnie , dzieki za informacje, jak sprawdez to napisze co bylo. ;Dartur
- arturo05
- Czytacz
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1