Moderator: Moderator

samochod zanim go kupilem stal z pol roku a uszczelniacze szlak trafil zawsze jak odpalalem to szedl dym siwy przez minute
Koleś powiedział ze za robotke 2 stówy ode mnie by wziął.Mechanik ze 2 razy tyle weźmie. To co myślicie??Dzieki i pozdro. Wesołego jajka 
wiadomo szpilki sa ponumerowane i trzeba je odkrecac wedlug podanej kolejnosci ale co bedzie to czas pokaze... zycze Ci powodzenia z golfem zeby wszystko poszlo cacy jak bedzie po zabiegu daj znac jak sie sprawuje pozdraVWiam
35min i głowica na stole. to juz wtedy odkrecałem śruby według kolejności krzyzowej....
ja tam pieprze mechanikow raz sie zyje 
Nigdzie przez święta daleko nie jeździłęm(a miałem okazję na balety
) bo obawiałem sie żeby go nie zagrzać i nie rozwalic tej uszczeliki do końca. Takie krótkie dystanse robiłem do sklepu, kościółka itp i tak delikatnie do 90km/h. Dzisiaj patrze a tam gdzie była ta plama po oleju na głowicy dzisiaj jest sucho. Czy to możliwe żeby to szło tym że dzień przed tym jak ta plame oleju zobaczyłem na głowicy to troche go pociskałem tak 120-140 przez jakieś 50 km bo mi sie spieszyło i że tym się tak spocił??Dzięki z góry za odp.Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości