Witam Wszystkich!
Mój problem polega na tym,ze autko zaczeło nierówmno pracowac..Tzn jak jade i chce zredukkowac,lub zatrzyma sie po wcisnięciu sprzęgła obroty schodza ponizej 700 i autko gasnie..Od Rozbieram kopułke patrze nagar wyczysciłem palec również i autko chodzi marzenie:D..Rano jade do pracy i znów spadają..atrze na te styki w kopułce a one znów nagar.Czyżby aparat zapłonowy do wymiany? Ten nagar zrobił sie po jednym dniu jezdzenia Czyli musze wymienic aparat?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
- Poldek
- Fanatyk
Jasnekantor98 napisał(a):Dorze,rozumiem ale,czy jak kupie nową kopułke i palec to dalej beda sie wypalac?
Ale czyszczenie to krótkotrwała poprawa.kantor98 napisał(a):bo jak mam wyczyszczone,to auto chodzi dobrze
Zakup nowej kopułki i palca wystarczy Ci na jakieś 15-20 tys.km bez czyszczenia.
-

prezesik - Members
Aha,rozumiem. Wolałem nie ryzykowac i nie ciągnąc,zeby czegos nie połamac:)
[ Dodano: 2012-04-18, 17:19 ]
Witam!
Wymiana kopułki i palca przebiegła bezproblemowo:) Autko chodzi równo,i problem znikł...Ale będe jeszcze obserwował:) Dzieki wszytskim za pomoc:)
[ Dodano: 2012-04-18, 17:19 ]
Witam!
Wymiana kopułki i palca przebiegła bezproblemowo:) Autko chodzi równo,i problem znikł...Ale będe jeszcze obserwował:) Dzieki wszytskim za pomoc:)
- kantor98
- Czytacz
• Strona 1 z 1