Witam
Od niedawna jestem posiadaczem golfa 3 z silnikiem 1,4 rok 95 to chyba ABD chcialem sie dowiedziec gdzie jest kontrolka od pompy paliwa bo koles od ktorego kupywalem powiedzial zebym przy odpalaniu zwracal uwage na ta wlasnie kontrolke ale gdzie ona jest? I jeszcze jedno czy jest jakas kontrolka od rezerwy paliwa czy po prostu jak wskazowka mi wejdzie na czerwone pole to jest rwzerwa? Acha i czy te swiece beda odpowiednie do mojego golfa? http://www.allegro.pl/item312838735_swi ... ur5et.html
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
jesli chodzi o kontrolke od rezerwy paliwa to jest takowa jednak nie we wszystkich golfach bodajze od 95 roku byla montowana ale pod sam koniec trzeba tylkow sadzic zarwoke w to miejsce aby palila a co do kontrolki pompy paliwa to nie wiem jak ona wyglada u mnie jak sie odpala to swici tylko akumulator no i kontrolka chyba od temperatury oleju (tak mi sie wydaje ze to oznacza) i potem gasna po odpaleniu silnika
-

Imper - Members
janks, temat masakrycznie stary ale wiem o co Ci chodziło ale w Golf3 nie widziałem takiej kontrolki
W mk2 widziałem w Oplach ale w MK3 jeszcze nie
W mk2 widziałem w Oplach ale w MK3 jeszcze nie
-

marcinkoz2910 - Members
MARCO, może i będzie taka opcja w liczniku ale co w tedy gdy konstruktorzy nie poprowadzili kabelka sygnałowego w wiązce licznika ? 

-

marcinkoz2910 - Members
ludzie tu nie chodzi o kontrolkę paliwa tu chodzi o kontrolkę pompy paliwowej ona jest koloru pomarańczowego i zapala się z zapłonem i gaśnie po zapaleniu silnika
a kontrolka rezerwy to inna bajka
a kontrolka rezerwy to inna bajka

-

marcinkoz2910 - Members