Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
kontrolka wskazująca błąd
Witam mam pytanie odnosnie lampki która wskazuje błędy kompa w golfie 3 czy taka owa jest a jesli nie to ja mozna sprawdzic czy jest błąd czy nie. bo nie mam zamiaru płacić za wizyte i elekt.....
- jabolo
- Berbeć
K@mil napisał(a):Czy ja niewyraznie piszekolo wlacznika swiatel O Boze daj mi moc masz tu fotkie jak to wyglada:
[url=http://images30.fotosik.pl/151/5decf6d98e4c5d8cm.jpg]Obrazek[/URL]
kolego nie mam takich lampek , a jeszcze mam jedno pytanko, po przekreceniu kluczyka w miejscu gdzie wskazuje przejechane kilometry trzy razu miga jakis 4 znakowy napisik to normalne i co to jest????
- jabolo
- Berbeć
rozjaśnię sprawę troche bo widze ze kazdy z was wie co innego
Te dwie kontrolki po lewo od pokrętła świateł są jedynie w modelach które posiadaja poduszki lub ABS, jesli nie maja nic z tego to nie maja tych kontrolek. One wskazują tylko jeśli coś nie tak jest z poduchami lub ABSem. Innych kontrolek od błędów nie ma, nic sie nigdzie nie wyświetla, nigdy nie było. Przy uruchamianiu wyświetlaja się komunikaty o inspekcjach, tzn IN00 lub IN01 lub IN02 lub OIL (opis co oznaczają jest winnym temacie, nie ma sensu drugi raz to samo opisywać, wystarczy poszukać lub skożystać z wyszukiwarki)
POZDRAWIAM, Pijey88
Te dwie kontrolki po lewo od pokrętła świateł są jedynie w modelach które posiadaja poduszki lub ABS, jesli nie maja nic z tego to nie maja tych kontrolek. One wskazują tylko jeśli coś nie tak jest z poduchami lub ABSem. Innych kontrolek od błędów nie ma, nic sie nigdzie nie wyświetla, nigdy nie było. Przy uruchamianiu wyświetlaja się komunikaty o inspekcjach, tzn IN00 lub IN01 lub IN02 lub OIL (opis co oznaczają jest winnym temacie, nie ma sensu drugi raz to samo opisywać, wystarczy poszukać lub skożystać z wyszukiwarki)
POZDRAWIAM, Pijey88

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe