Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kontrolka oleju
Witam niewiem czy byl podobny temat(nie moglem znalesc) a jestem nowym posiadaczem Golfa i zalogowalem sie na tym forum. Mam taki problem, oleju jest pod dostatkiem a kontrolka w czasie jazdy piszczy i swieci, czego to moze byc wina?? czujnika oleju?? czy moze czegos innego??
- Kris_krk
- Berbeć
Hej niedawno umnie w goferku było to samo.
Oleju dostatek nic mój silnik nie spala wię uszkodzenie pierścieni odpada noto co? może czujnik, znajomy mechanik wkęcił nowy to samo
.
Okazało się że styki byłu brudne i nie przewodziło prądu. Sprawdz a nawed cały przewód może jest urwany, może też bespiecznik.
pozdro.
Oleju dostatek nic mój silnik nie spala wię uszkodzenie pierścieni odpada noto co? może czujnik, znajomy mechanik wkęcił nowy to samo
.
Okazało się że styki byłu brudne i nie przewodziło prądu. Sprawdz a nawed cały przewód może jest urwany, może też bespiecznik.
pozdro.
-

Tomuś - Badacz tematu
Tomuś napisał(a):Hej niedawno umnie w goferku było to samo.
Oleju dostatek nic mój silnik nie spala wię uszkodzenie pierścieni odpada noto co? może czujnik, znajomy mechanik wkęcił nowy to samo.
pozdro.
ale styki od czego??
[ Dodano: 2008-09-11, 18:42 ]
piotrus23 napisał(a):najlepiej jedz na sprawdzenie cisnienia ale nie na garach tylko cisnienia oleju
jutro sprawdze i wymienie ten olej na inny i zmienie ten czujnik oleju moze to przez to a jak nie to chyba zostaje tylko to
- Kris_krk
- Berbeć