witam mam problem wracalem dzis z pracy i nagle cos strzelilo pod maska i zaczela sie swiecic kontrolka akumlatora. znajomy mi powiedzial zebym sprawdzil pasek czy jest no i niestety nie ma. moze mi ktos powiedziec jak ten pasek sie dokladnie nazywa i czy da sie go samemu zalozyc??
dzieki za odp kupilem dzis ten pasek ale okazalo sie ze pekla pompa wspomagania i nie ma jak zalozyc tego paska.
Wie ktos moze jakie bede koszty tego? i czy da sie to samemu wymienic czy jednak lepiej do mechanika
Z gory dziek
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Kontrolka Akumlatoram i Pompa wspomagania!!
Ostatnio edytowano 16 gru 2010, o 21:13 przez pele90, łącznie edytowano 2 razy
- pele90
- Berbeć
Jak koledzy wyżej napisali pasek klinowy a wygląda tak http://www.motoplatforma.com/index.php? ... t-skoda-vw oczywiście to tylko foto poglądowe są też innych firm i droższe
-

marko1967 - Members
pasek powinno sie obrucic o 90 stopni i czyli łąpiesz i przekrecasz go w lewo lub praco takżę by byłpionowo jest najlepiej masz rolne kapinającom wienc niemyśl zabardzo o tym naciągu
pompa wspomagania od 80 zł do 200
pompa wspomagania od 80 zł do 200
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1