Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
groszek56, jeśli jest walniety komp to moze dziac się wszystko, hehe, nie ma regóły 

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
otoz moje problemy zaczely sie od tego ze jak sie zagrzal to obroty wariowaly i gasl jak ostygl to bylo ok podjechalem do mechanika i kazal wymienic przepustnice no i wymienilem po wymianie odpalil normalnie ale odlaczylem aku na 24 godz i pozniej juz nie chcial odpalic jak zajrzalem do przepustnicy to bylo sucho jak odlaczylem jeden waz doprowadzajacy paliwo i zakrecilem to paliwo mocno polecialo i teraz nie wiem co to jest kable wymienilem pompe paliwa filtr paliwa kopulke kable swiece a auto dalej stoi pozdro

- groszek56
- Czytacz
Czesc kolego miałem podobny problem palił mi 14/16 li 100km pojechałem do wos w pile na komputer nie mogli się połączyc z komputerem sprawdzili sonde grzałka była walnięta wymienili ale dalej to samo załatwiłem komputer drugi to samo okazało sie że bylo zwarcie gdzieś i do dzisiaj jest ok ale stary komputer do wyrzucenia
- wicher
- Berbeć
• Strona 1 z 1