Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
kompletny rozrząd
Drodzy miłośnicy golfów powiedzcie mi prosze co wchodzi w kompletny sklad rozrzadu ile kosztuja czesci i ile kosztuje robocizna z gory dziekuje za odp
- fejsik
- Czytacz
pasek 30zł
napinacz 90zł
pompa wody 100zł (oryginał około 400zł) tylko jak chcesz to wymień bo tutaj na forum znajdą sie osoby co powiedzą po co wymieniać i takie tam. Pompa ma za zadanie tłoczyć wode w układzie jak się sypnie to mogą być cyrki z silnikiem ale wybór należy do Ciebie
robota około 80zł
napinacz 90zł
pompa wody 100zł (oryginał około 400zł) tylko jak chcesz to wymień bo tutaj na forum znajdą sie osoby co powiedzą po co wymieniać i takie tam. Pompa ma za zadanie tłoczyć wode w układzie jak się sypnie to mogą być cyrki z silnikiem ale wybór należy do Ciebie
robota około 80zł
-

marcinkoz2910 - Members
a czy przy wymianie pompy wodnej wymienia sie tez plyn chlodniczy?? bo ja teraz chcialem wymienic plyn chlodniczy a w przyslym miesiacu zrobic rozrzad kompeltny wraz z pompa wodna czy taka kolej rzeczy ma sens czy lepiej zrobic wszystko razem??
- fejsik
- Czytacz
fejsik, tak jak wykręcisz pompe to się woda wyleje i w tym miejscu najlepiej spuścić pozostały płyn (odpiąć wąż z chłodnicy
dolny) i wlać nowy po zakończeniu prac
dolny) i wlać nowy po zakończeniu prac-

marcinkoz2910 - Members
dzieki wielkie za szybka odp to nie bede teraz wymianial samego plynu chlodniczego tylko wymienie go przy wymianie rozrzadu i pompy wodnej ....czyli koszt rozrzadu wyniesie mnie ok 300zl to dobrze bo ja sie balem ze wyjdzie mnie to ponad 500:( dzieki i pozdrawiam
- fejsik
- Czytacz
• Strona 1 z 1