. Gdy stoję na światłach np. jest tak samo w momencie kiedy musnę pedał gazu tak by lekko naprawdę leciutko auto podgazowało to obroty sie normalizują w miarę. I takie problemy męczą mnie dopóki auto sie nie rozgrzeje. Jak już jest rozgrzane to zachowuje się powiem szczerze normalnie.Dziś jednak doszedł kolejny problem gdyż przy zmianie biegu z 2 na 3 a czasem na 4 auto nie chce przyspieszać muli go jakby odcięło gaz wciskam do oporu gazu i pupa trzeba kilka razy szybko powciskać to mi załapie wtedy i jedzie. A jak chce szybko ruszyć i załóżmy chce go kręcić powyżej 2300obrotów to czasem obroty rosną dalej a auto jedzie na luzie. Nie mam pojęcie co to może być gdyż silnik miałem robiony. Silnik krokokwy wymieniony + cewka nowa kable te od cewki do świec + świece nowe Wymienione płyny wszystkie uszczelkę pod głowica i ktoś ją *** wymienił i lekko wycieka silnik niby wyczyszczony cały był i nie mam pojęcia. Więc zanim pojadę do warsztatu to może tu mi ktoś pomoże zanim zacznę wydawać pieniądze na mechaników.

jezeli wykryje Ci bledy to zawsze na forum mozesz znalezc co one oznaczaja
Tak zrobię