Jakiej firmy rozrząd i jaki do golf 3

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Jakiej firmy rozrząd i jaki do golf 3

Postprzez kwadrat224 » 30 sie 2012, o 15:44

tak jak w tamacie jakiej firmy kupić rozrząd do mojego golfika ??
kwadrat224
Badacz tematu
 
Posty: 183
Dołączył(a): 13 lip 2012, o 17:26
Lokalizacja: Mszczonów

Jakiej firmy rozrząd i jaki do golf 3

 

Postprzez trollu » 31 sie 2012, o 00:38

rolka INA i pasek Contitecha. sam mam taki zestaw i przy kolejnej wymianie ponownie założę części tych firm. co do pasków to nie raz już pisałem, jak kupiłem golfa to pasek micro i wspomagania był contiego, kupiłem gatesa, niby wszyscy go polecają bo firma porządna ale zużyty conti wygląda solidniej niż gates
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
Avatar użytkownika
trollu
VIP
 
Posty: 2503
Dołączył(a): 27 sie 2010, o 13:03
Lokalizacja: SKL/Cz-wa
Rocznik: 0
Silnik: byl ADY jest M52TUB28
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: kombi

Postprzez PiJey88 » 31 sie 2012, o 10:04

kwadrat224, gdybyś napisał jaki masz silnik to było by prościej coś doradzić :cisza:
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez trollu » 31 sie 2012, o 14:41

PiJey88 napisał(a):kwadrat224, gdybyś napisał jaki masz silnik to było by prościej coś doradzić :cisza:

:zdziwko:
przecież pod tematem pisze że do 2.0 AGG
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
Avatar użytkownika
trollu
VIP
 
Posty: 2503
Dołączył(a): 27 sie 2010, o 13:03
Lokalizacja: SKL/Cz-wa
Rocznik: 0
Silnik: byl ADY jest M52TUB28
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: kombi

Postprzez PiJey88 » 31 sie 2012, o 15:06

trollu, faktycznie, ale po wejściu w temat już tego nie widać... mógłby jednak to napisać w treści pytania :-P
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez trollu » 31 sie 2012, o 15:21

PiJey88 napisał(a):mógłby jednak to napisać w treści pytania

wypadało by ;-)
ogólnie każdy zakładający nowy temat w dziale powinien napisać rok i model silnika a nie pojawiają się tematy w stylu " mam problem, pomóżcie"
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
Avatar użytkownika
trollu
VIP
 
Posty: 2503
Dołączył(a): 27 sie 2010, o 13:03
Lokalizacja: SKL/Cz-wa
Rocznik: 0
Silnik: byl ADY jest M52TUB28
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: kombi

Postprzez Lobus » 31 sie 2012, o 18:34

ja do siebie czytaj 2e wrzuciłem komplet skf latam już 'chwile' na nim i wszystko oki ;-)
Lobus
Ekspert
 
Posty: 1277
Dołączył(a): 7 paź 2010, o 10:55
Lokalizacja: Wrocław/Bogatynia

Postprzez Pawełgolfgreen » 2 wrz 2012, o 17:02

ja do silnika 1.8 ADZ 90km zakładałem cały komplecik SKF szmiga do tej pory :-)
Jestem bokiem prędkości
Pawełgolfgreen
Badacz tematu
 
Posty: 323
Dołączył(a): 28 lip 2011, o 19:39
Lokalizacja: Legionowo


- - -



Powrót do Silniki benzynowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości