Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jakie kable WN
Witam, przy ostatnich pracach przy lpg, zauważyłem wieczorem (była mgła) małe iskrzenie na jednym kablu WN. Popiskałem wodą i faktycznie wygląda to tak jakby kable poszły. I teraz co kupić, bo obecnie mam 1.5 roczne kable BERU, zakupione tutaj http://allegro.pl/przewody-kable-zaplon ... 84858.html no i niestety juz szlag je trafił. Może uderzyć w NGK lub Bremi? Widziałem jeszcze Magneti za około 100 zl no i te tansze to sentech i janmor
- Mateoooo
- Czytacz
Re: Jakie kable WN
janmor/sentech to badziew. NGK / Magnetti jak najbardziej 

Gaz mam w podłodze, nie w bagażniku
- VolDan
- Moderator Globalny
- Rocznik: 92
- Silnik: ABD POWER
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Polecam tylko i wyłącznie BERU. Troszkę kosztują ale spokój będziesz miał na długi czas 

-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
Mialem beru, wytrzymaly 1.5 roku i nie wiem czy to tak dlugo
- Mateoooo
- Czytacz
Co do przewodow firmy beru to powiem ci taki przypaedek z wlasnego auta. W tamtym roku zaczely mi sie problemy typu zapalanie z 3 cylindrow. Nie namyslajac sie dlugo sprawdzilem przewody - ku mojemu zdxiwieniu ukazaly sie oryginalne przewody z 94 roku ze znaczkami vw audi i nazwa beru. Zakupilem nowe przewody ale okazalo sie ze nie one ulegly awarii. Przyczyna byly swiece ngk ktore wytrzymaly zaledwie 20 tys km. A przewody trzymam w razie czego. Wiec albo te twoje beru to jakies podroby albo juz wszystkie firmy robia tamdete aby tylko zarobic. Z ciekawosci ile zaplaciles za te przewody ? Bo mi znajomy sprzedawca po maksymalnych juz upustach zszedl do 240 zł
-

fuqet1 - Badacz tematu
- Rocznik: 94
- Silnik: 1400 ABD
- Paliwo: PB+LPG
Okolo 150zl, kupiłem od gościa, który byl polecany na forum tutaj
- Mateoooo
- Czytacz
• Strona 1 z 1