Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no wlasnie ja tez na trasie nie lubie wolno jezdzic i jak przytrzymalem na biegu to po wyprzedzeniu samochodu i wyrownaniu predkosci zaczelo pikac. przeciez na 5 nie bede sie bujal trzeba przeladowac na mniejszy bieg i automatycznie obroty rosna jutro zmieniam na mineralny olej polsyntetyk na przebieg mojego samochodu jest za slaby
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
Witam panowie, ja mam ten sam problem, kupilem 4 miesiace temu golfa 1.4 96r i nie mam zielonego pojecia jaki w nim jest olej, a musze dolac oleju i teraz jest pytanie - co moge smialo wlac zeby sie nic nie zje***o?? mechanik powiedzial ze mineralnego byloby najlepiej dolac, warto tez dodac ze mam 214 tys najechane. co waszym zdaniem powinienem zrobic ?
-

klanhker - Badacz tematu
jesli chodzi o mieszanke to nie moge ci na ten temat powiedziec jakie szkody to wyrzadzi, wiem tylko ze nie powinno sie mieszac roznycb oleji, kosz wymiany oleju to oczywiście Olej (potrzebujesz ok4,5l ) oraz filtr oleju, a to nieduzy koszt gdzies tak ok 30 zl
- Kryst88
- Czytacz