Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
jak zwiekszyc moc w 1,6 75 kucy
bo moze bym sobie cos porobil??
-

kokosik_20 - Czytacz
http://www.golf3.pl/topics12/wiecej-mocy-vt2127.htm
poczytaj sobie tutaj kolego tam wlasnie byl poruszony watek zwiekszenia mocy wlsnie w 1.6
pozdro
poczytaj sobie tutaj kolego tam wlasnie byl poruszony watek zwiekszenia mocy wlsnie w 1.6
pozdro-

Imper - Members
ImperfectCell, kolego szanowny wiem o tym
Zależy ile kolega chce podkręcić moc ... najlepsze rozwiązanie to przeszczep silnika albo dołożenie jak mówiłem kompressorka .. tylko że wtedy w 8tys. niewiem czy sie zamkniesz 
Zależy ile kolega chce podkręcić moc ... najlepsze rozwiązanie to przeszczep silnika albo dołożenie jak mówiłem kompressorka .. tylko że wtedy w 8tys. niewiem czy sie zamkniesz 
-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
no tak kompessor tylko jak na moje to szkoda silnika na to bo co za tym idzie wymiana tlokow itp. ciekza sprawa hehe te pojemnosci nie sa stworzone do takich obciazen hehe tak jak juz wspominales swap bylby lepszym rozwiazaniem 

-

Imper - Members
kompresor
silnik z civica
ludzie o czym wy piszecie
nawet ciezko bym mial sobie wyobrazic 1.6 z kompresorem, przeciez takie silniki nie nadają się do tuningu, wogole silniki benzynowe w mk3 nie nadają się do podrasowywania (poza 16v i vr6), a co do silnika z Hondy to ciekawie kto by go tam wstawił, wszystko by trzeba było zmieniać, poza karoserią...
hehe
silnik z civica
ludzie o czym wy piszecie
nawet ciezko bym mial sobie wyobrazic 1.6 z kompresorem, przeciez takie silniki nie nadają się do tuningu, wogole silniki benzynowe w mk3 nie nadają się do podrasowywania (poza 16v i vr6), a co do silnika z Hondy to ciekawie kto by go tam wstawił, wszystko by trzeba było zmieniać, poza karoserią...
heheMoje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe