Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jak ustalić pojemność?
Witam, sprowadziłem niedawno Golfaz Francji, wersja Match. Brat który auto przywiózł twierdzi ze jest to auto o pojemności 1,4 litra. Nigdzie nie pisze, anie w przetłumaczonych dokumentach, ani na samym aucie. Jest jakas możliwośc samodzielnego ustalenia tej pojemności? Jeśli tak to jaka? Prosze o pomoc. Z góry dziękuję.
"Nie ma nic trudnego w jechaniu szybko na prostej. Sztuką jest rozwijać duże prędkości na zakrętach." - Robert Kubica
- sirleszczu
- Berbeć
Kurcze plik nie chce się mi się ściągnąć... Mam kartę brif czy gris, bo tak mi brat to nazywał
ale pojemności własnie nie ma, jest pusta pozycja...
ale pojemności własnie nie ma, jest pusta pozycja..."Nie ma nic trudnego w jechaniu szybko na prostej. Sztuką jest rozwijać duże prędkości na zakrętach." - Robert Kubica
- sirleszczu
- Berbeć
tu masz link aby spradzi po trzech pierwszych literach jaki masz silnik http://vwgolf.pl/silniki_VW.html mam nadzieje że tu uzyskasz wyczerpującą odpowiedz na twoje pytanie pozdrawiam 

-

marko1967 - Members
jeśli nie znajdziesz to zrób foto jak wygląda silnik a ci powiem co to za pojemność
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1