witam ile wam pali teraz w zime wasz golfik mi na miescie nieraz troche poszaleje pali jakies 14 litrow dodam ze np na przerwach w szkole wyskocze na miasto zrobie z 10 km i tak pare razy bo za duzo nie jezdze czy to normalne spalanie ?
mysle nad sprawdzeniem u mechanika podpiac po komputer kumpel mi mowil ze jego pali do 10 litrow i nie wiecej czy to mozliwe ?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
crakersiak napisał(a):na przerwach w szkole wyskocze na miasto zrobie z 10 km i tak pare razy bo za duzo nie jezdze czy to normalne spalanie
Mogę sie założyć ze podczas lansu, na przerwie (tak to nazwe he), Golfik nie ma łatwo... wysokie obroty, zapach gumy haha... jesli tak to spalanie jest w miare hehe... musisz dodac jeszcze do tego okres jaki teraz jest, zimaa

-

K@mil - POMOCNIK

hehe no nieraz sie troche przycisnie fakt ale raczej pilnuje zeby byl rozgrzany
a jak Ci pali te 10 to jaka predkoscia jezdzisz i powiedz ile obrotow masz gdy jedziesz 100 km\h na piatym biegu a ile przy 120
a jak Ci pali te 10 to jaka predkoscia jezdzisz i powiedz ile obrotow masz gdy jedziesz 100 km\h na piatym biegu a ile przy 120- crakersiak
- Czytacz
Jadąc rano do pracy MFA pokazuje mi około 9l/100km ale jak wracam z pracy do domu to MFA pokazuje nawet około 11l/100km ponieważ są straszne korki ale średnie spalanie od tankowania do tankowania MFA pokazuje około 10l/100km a w jedną strone z pracy do domu mam 13km co do obrotów to jak dobrze pamiętam to 100km/h jest przy 2800 obr/min średnia prędkośc to tak 60-80 km czasem 100-120km jak kogoś trzeba wyprzedzic
-

marko1967 - Members
jak mozecie powiedzcie ile obrotow macie przy 120 km/h bo ja mam inne tarcze i zle mi pokazuje predkosc za duzo i nie wiem kiedy mam 100
zapomnialem dodac ze ja mam 90 koni a wy tez takie macie?
zapomnialem dodac ze ja mam 90 koni a wy tez takie macie?- crakersiak
- Czytacz
• Strona 1 z 1