golfik przerywa

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

golfik przerywa

Postprzez raf.corp7 » 6 lut 2013, o 19:22

Witam wyciagałem kiedys pompe paliwa bo mi pływak zle pokazywał i zamontowałem wszystko tak jak było zapaliłem golfa i przerywał tak ze nie dało sie jechac wyciagnołem jeszcze raz i zamontowałem tak samo i teraz przerywa ale tylko troszke ale da sie jeździć .
nie wiecie czym to moze byc ?? a no wlasnie na LPG chodzi ok.
pozdrawiam i z góry dziekuje . ;-)
raf.corp7
Czytacz
 
Posty: 69
Dołączył(a): 23 gru 2012, o 16:05
Lokalizacja: Małopolska

golfik przerywa

 

Postprzez pietrasiak2 » 6 lut 2013, o 20:06

Dokręciłeś dobrze nakrętkę dekla? wąż nie jest załamany (ten łączący obudowę z deklem? Brud nie dostał się pod zaczep pompy a siateczkę? :-)
Avatar użytkownika
pietrasiak2
Members
 
Posty: 2043
Dołączył(a): 29 gru 2011, o 09:52
Lokalizacja: stryków

Postprzez raf.corp7 » 6 lut 2013, o 20:14

nie wiem ale jeszcze popatrzę jutro jak nie pomoże to bede dalej pisał.
dzieki :)

[ Dodano: 2013-02-06, 19:18 ]
bo mam nadzieje ze tylko pompy nie uszkodziłem ale tylko wyciągnąłem i włożyłem ja . i tule
a odrazu do tego bede miał jeszcze takie pytanie moze ktos wie bo ruszałęm pływakiem i pływak działa a na liczniku wskazówka mi sie zacina raz tak raz tak .
raf.corp7
Czytacz
 
Posty: 69
Dołączył(a): 23 gru 2012, o 16:05
Lokalizacja: Małopolska

Postprzez pietrasiak2 » 6 lut 2013, o 21:02

może ten potencjometr jest walnięty? :-)
Avatar użytkownika
pietrasiak2
Members
 
Posty: 2043
Dołączył(a): 29 gru 2011, o 09:52
Lokalizacja: stryków

Postprzez antonio » 6 lut 2013, o 21:17

lub coś nie łączy i przerywa,ja po wyjęciu swojej miałem problem z usadowieniu z powrotem jej tak jak była
Avatar użytkownika
antonio
Badacz tematu
 
Posty: 209
Dołączył(a): 15 sty 2012, o 16:17
Lokalizacja: WPN/NSZ

Postprzez raf.corp7 » 6 lut 2013, o 21:29

a co to jest ten potencjometr ??

ale zanim wyciągnąłem to tez tak sie zawieszal dlatego myslalem ze to pływakiem jest ale okazało sie ze pływak sie rusza . :->

[ Dodano: 2013-02-07, 14:36 ]
zrobiłem odkreciłem wyciągłem troche i poruszałem i wszystko działa ok :)
Dzieki wszystkim za pomoc :)
raf.corp7
Czytacz
 
Posty: 69
Dołączył(a): 23 gru 2012, o 16:05
Lokalizacja: Małopolska


- - -



Powrót do Silniki benzynowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości