Golf3 1,4 60km mniejszy V-max jak przed remontem..?

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Postprzez k-m-r1 » 22 lut 2015, o 15:05

http://allegro.pl/diagnostyka-silnika-i ... powe-28414

jesli ktos jest mechanik to ma lampe
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
Avatar użytkownika
k-m-r1
Weteran
 
Posty: 2080
Dołączył(a): 24 sie 2008, o 18:48
Lokalizacja: OOL DW Praszka Wrocław

 

Postprzez frezo1221 » 22 lut 2015, o 18:21

Dobra jutro spróbuje dorwać mechanika z lampą podzwonie itp itd wszędzie i dam znać jak posżło.

a czy to może być wina że mam opony ale R15 ?mam alu i opony zimowe 175/55 wiecej cali coś robi?
frezo1221
Czytacz
 
Posty: 45
Dołączył(a): 7 lis 2014, o 16:26
Lokalizacja: Tuchola

Postprzez VolDan » 22 lut 2015, o 18:29

no robi bo moze licznik CI kłamac ;P i moze pokazywac 150 a faktycznie jedziesz 160 ;P
Gaz mam w podłodze, nie w bagażniku
VolDan
Moderator Globalny
 
Posty: 681
Dołączył(a): 7 wrz 2014, o 15:22
Lokalizacja: Wrocław
Rocznik: 92
Silnik: ABD POWER
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez frezo1221 » 23 lut 2015, o 17:46

Pokazywał wczesniej 160 a teraz 140 myśle ze to zapłon ale jeszcze nie znalazłem nikogo z lampą.Na nawigacji 10miej pokazuje km/h
frezo1221
Czytacz
 
Posty: 45
Dołączył(a): 7 lis 2014, o 16:26
Lokalizacja: Tuchola

Postprzez shift00 » 24 lut 2015, o 09:20

frezo1221 napisał(a):Na nawigacji 10miej pokazuje km/h

GPS ma swoją określoną dokładność, stąd różnice.
Avatar użytkownika
shift00
Gaduła
 
Posty: 799
Dołączył(a): 20 kwi 2014, o 19:29
Rocznik: 96
Silnik: 1.8T++
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez frezo1221 » 25 lut 2015, o 21:45

No właśnie i pokazuje 10miej przy najwyzszej prędkosci,nie znalazłem nikogo z lampą mam kupe swojej roboty i nie mam czasu latać po mechanikach więc klapa z moim zaplonem :(

[ Dodano: 2015-03-02, 13:23 ]
Sprawdzone w warsztacie lampą,mechanik mówił że jest dobrze zapłon ustawiony.
frezo1221
Czytacz
 
Posty: 45
Dołączył(a): 7 lis 2014, o 16:26
Lokalizacja: Tuchola

Postprzez pablomed » 8 mar 2015, o 00:03

gps jest bardzo dokładny tylko działa z pewnym opóźnieniem więc trzeba chwilke stałą predkośś utrzymać, smartfon czy dowolna navi i sprawdzisz.
pablomed
Members
 
Posty: 5992
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 18:01
Lokalizacja: małopolskie

Poprzednia strona

- - -



Powrót do Silniki benzynowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości