Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
golf III podczas jazdy nie osiaga temp 90 stopni
cześć golf III podczas jazdy nie osiaga temp 90 stopni a na postoju osiaga wymienilem juz termostat i czujnik temperatury Termostat na pewno jest sprawny co jeszcze moze byc tego przyczyna piszcie Dzięki
Jerzyk
- jerzy28
- Berbeć
jerzy28 napisał(a):tego jeszcze właśnie nie sprawdziłem a czy może coś jeszcze może byc tego przyczyną
Sprawdz najpierw temp na Vagu i daj znac ile ma
Jak bedzie zla bedziemy mysleć dalej
Jak w autku jest cieplo to daje 99% ze na vagu bedzie te + - 88stopnia

-

K@mil - POMOCNIK

jerzy28, na 99 procent nadal masz kiepski termostat, praktycznie - bardzo trudno jest kupić dobry trzymający parametry, nawet te z ASO sa do d... o czym sie przekonałem niedawno. Jeśli temperatura nie spada powiedzmy poniżej 75 stopni - proponuję olaż sprawę bo zmienisz z 5 termostatów zanim trafisz na idealny
- pablomed
- Members
Ja mam ten sam problem. To znaczy to zależy od temperatury, która jest na dworze. U mnie ten problem pojawił się razem z mrozami rzędu -15, -20 stopni. Gdy mrozy spadły do -5 jest już ok i jak zwykle Golf osiąga temp 90stopni. Przejmować się tym i robić coś? Wiele osób proponowało mi włożenie kartonu przed chłodnice, ale odpuściłem sobie 

-

revor - Badacz tematu
K@mil napisał(a):Bo moze tak byc ze to licznik padł a na Vagu bedzie dobra temperaturkawarto sprawdzic
a jak nie masz VAGa to pozycz od kogos licznik i sprawdz
-

strzeliniasty - Members
• Strona 1 z 1