Witam
Mój golf III 1.4 benzyna 94r piszczy na każdym biegu(na luzie też) przy około 1700-2000 obrotów już głośno piszczy. Dźwięk wydobywa się tak jak by z paska ale według mnie jest on ok był niedawno wymieniany.
Nie ma różnicy czy samochód stoi w garażu czy na dworze oraz temperatura silnika też nie wpływa na piszczenie.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
A jest jakiś domowy sposób na sprawdzenie czy działa poprawnie pompa wody ?
I jak sprawdzić jaka pompa jest mi potrzebna bo znajduje w sklepie pompy w cenach od 100 do nawet 400zł zdarza się że producent sprzedaje dwie pompy do Golfa III a różnica w cenie to 200zł.
I jak sprawdzić jaka pompa jest mi potrzebna bo znajduje w sklepie pompy w cenach od 100 do nawet 400zł zdarza się że producent sprzedaje dwie pompy do Golfa III a różnica w cenie to 200zł.
- GreenMan
- Berbeć
Jak sprawdzić? na słuch,zdejmij obudowę od rozrządu i posłuchaj czy to nie z okolic pompy.Co do rodzaju to u Ciebie będzie pewnie coś takiego http://sklep.intercars.com.pl/dynamic/u ... 24c6830273
-

kermid - Badacz tematu
• Strona 1 z 1